Vi har alltid gillat film, både jag och Micke, och vi har haft projektor med filmduk sedan kanske 2007 och har haft biokänsla hemma sedan dess. Naturligtvis ska vi ju ha biokänsla även här 🙂


Soffa måste man ju ha, vi köpte en soffa på IKEA som även kunde fungera som extrasäng till långväga gäster. Tyvärr var den oerhört obekväm att både sitta och sova i! Så den bytte vi ut efter nåt år till en bäddsoffa från MIO. En mycket skönare soffa och säng, med pocketresår, lyxigt!
Mattorna är köpta på IKEA och ska fungera som ljuddämpande vilket fungerar bra, det mesta ljudet kommer nerför trappan i alla fall.

Det vi inte har löst riktigt ännu är mörkläggning åt det här hållet. Till vänster i bild finns tre fönster åt väst, nordväst och sommartid blir det väldigt ljust både för biotittande och för den eller dom som sover här uppe.


Bioduken syns knappt vid gardinstången, vilket gör att biorummet kan fungera som både gästrum och mysrum då man inte vill se på film. Mörkläggningsgardiner finns bakom duken, bra både till bio och till övernattningsgäster.


Naturligtvis byggde vi en egen mediahylla i ek för filmer, mediaspelare och ljudstärkare. Och självklart är mediaspelaren uppkopplad så att vi kan komma åt Netflix härifrån!